hits

Godkjent!!

I dag fikk vi verdens beste beskjed - jeg har blitt godkjent for behandling!!! Det ble noen gledestårer på kontoret til Dr Fedorenko i dag. Om en ser bort i fra MSen min så har jeg veldig god helse. Legen spurte til og med om jeg hadde drevet mye med trening og sport siden hjertet og lungekapasitet var utmerket (Ariela, Marius og samtlige andre, denne skal dere få høre lenge). Men jeg har et pågående attakk nå, to nye og aktive lesjoner. En liten og en av moderat størrelse. Dette forklarer jo forsterkningen av krafttap, fatigue, nummenhet og den rare følelsen jeg har hatt i kroppen de siste dagene. Jeg skal derfor i gang med en Solu-Medrol kur kl. 11.00 i morgen, samt starte opp med stamcellestimulerende klokken 23.00. I morgen må jeg også sove på sykehuset for første gang.

Rommet mitt ligger på Isolatavdelingen, så jeg må ikke bytte rom når jeg skal isoleres. Jeg kan bare ikke forlate rommet og ikke ha besøk slik jeg kan nå. Derfor må besøkende kle seg som Marius og mamma gjør under her pga smitte for pasientene som allerede isoleres.

Mamma, Marius og jeg vært og spist middag og hatt en liten mini-feiring på Bosco Cafe ved den røde plass. Om noen av dere noen gang skulle befinne dere i Moskva, anbefales denne på det sterkeste! Vi rakk også å ta noen bilder før taxien kom. haha. 

Til slutt en liten gladmelding - prøvene tilsier hele 90% sjanse for at de skal klare å fjerne MSen min. Til og med Marius klemte legen etter vi fikk denne beskjeden. Nå SKAL jeg bli frisk!

Julia

5 kommentarer

Toril

19.01.2018 kl.10:42

Det er jo helt fantastiske nyheter 😊🌞🌞💖💖 klem og masse lykkeønskninger fra Toril

Julia Fink

20.01.2018 kl.23:45

Toril: tusen takk for det fine deg ??

Ariela

20.01.2018 kl.11:40

Hei hei hei! Jeg har da aldri sagt at du er dårlig trent 😳🙄😅 du er bare litt for glad i ostepop, cola og sofa 😂 men snart blir det slutt på den slags - for nå har jeg det jo skriftlig svart på hvitt at kroppen din tåler mer enn du tror! Blir deilig å få en treningspartner 😁💪🏼 Gleder du deg? 😁

Julia Fink

20.01.2018 kl.23:44

Ariela: Haha, mener du nå at jeg er sofagris, men kan vise til prøver som en toppidrettsutøver (mulig en bitteliten overdrivelse)? ?? Jeg gleder meg som et barn til vi kan trene sammen igjen ??

Leif Fink

21.01.2018 kl.09:18

Flotte nyheter dette klarer du Julia 👍

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv