hits

Behandlingsstart

Nå er jeg innlagt på sykehuset på ordentlig. Fra fredag fikk jeg ikke perm om nettene lengre. Heldigvis kan jeg være ute av sykehuset fra ca klokken 13 - 22, når jeg går på stamcellestimulerende. De neste 3-4 dagene får jeg stamcellestimulerende sprøyter kl. 23.00 og 03.00, samt høye doser av steroider fra klokken 11.00 til ca 11.20. Steroidene minsker bivirkninger og gjør meg ekstremt rastløs, våken og utholdende. Bildet under er min aktivitet fra i fredag, dette har jeg ikke fått til på nesten ett år uten å være utslått i flere timer (noen ganger også dager) etterpå. Marius og mamma derimot var ganske slitne etter turistdagen vår, jeg tok dette som tidenes seier! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag var ikke en like fin dag. Det kan komme av sprøytene som ikke gjør meg like kvikk, det kan komme det av attakket jeg går gjennom nå eller det kan være en god blanding. Kroppen spiller ikke på lag og jeg er veldig sliten. I tillegg sliter jeg litt med balanse, svimmelhet, tåkesyn, krafttap i venstre side av kroppen og noe smerter. Tror ikke jeg bestod den nevrologiske testen med glans i går for å si det sånn, men det er jo tross alt derfor jeg er her. Sett bort i fra dette går behandlingen så langt veldig fint. Sprøytene gir en brennende følelse, samt hodepine/søvnløshet og steroidene gjør at jeg tåler dem litt bedre. Det er veldig godt å ha Marius og mamma rundt seg! 

Vi klarte allikevel å være turister noen timer i går og jeg må si at Moskva begynner å interessere meg mer og mer. Det er flott arkitektur og sentrum med den røde plass er svært vakker, spesielt med julebelysning. Det er fantastisk mye fint å se på, så vi benytter virkningen av steroidene (og den korte friheten jeg har) for alt det er verdt :) 

 

I dag reiser Marius hjem til Oslo, det er veldig rart. Denne uken har gått så vanvittig fort. Jeg er litt ekstra trist siden han ikke rekker å barbere bort håret mitt, selvom jeg tror han er kjempe lettet ;)

Jeg har forresten glemt å gi beskjed om at jeg har gått over til russisk telefon og får ikke det norske sim-kortet mitt til å fungere i min gamle telefon enda. Så om noen må ha tak i meg er jeg tilgjengelig på sosiale medier, mail og for de som er spesielt ivrige er det mulig å få mitt russiske nr!

Julia

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv