hits

Stimulerende og venekateter på plass

De siste 24 timene har vært litt tøffe. Natt til i dag slet jeg med vanvittige smerter i benmargen (normal bivirkning), noe som førte til 3 runder med ulike typer smertestillende. Siste sprøyte i stumpen satt som en skudd og jeg rakk heldigvis et par timer søvn før venekateteret skulle settes på plass. Legen kom inn og vekte meg klokken 06.00 i dag slik at jeg kunne rekke å ta en dusj før operasjonen. 

Planen var å sette inn hva de kaller for "Special central venous catheter (dyalysis)". Nå viste det seg at min vene var for trang og etter 4 smertefulle forsøk (uten bedøvelse) måtte de finne på noe annet. Jeg fikk derfor operert kateteret jeg skal få til cellegiften og videre behandling allerede nå. Dette fører til at de må bruke en litt annen metode og maskin for å høste stamcellene mine i morgen. Det går fint, den eneste forskjellen er at denne maskinen bråker litt mer. 

Jeg har på bakgrunn av dette vært dopet ned store deler av dagen og fått meg mye søvn :) Nå er det bare en og en halv time til jeg får siste sprøyte med stamcellestimulerende og jeg er klar for neste steg 06.30 i morgen!

Julia

 

2 kommentarer

Ariela

23.01.2018 kl.07:46

Godt å lese at du har fått litt søvn <3 Tenker på deg ! Vær sterk jenta mi!

Mari Spirdalen

23.01.2018 kl.09:58

❤️❤️❤️ du er sterk!!

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv