hits

Høsting

Jeg ble klargjort for høstingen ca 06.30 i dag. Rakk å ta meg en dusj og hoppe inn i den lekre bleia som sykepleierne ønsket meg inn i. 07.00 var jeg koblet på maskinen og Dr. Fedorenko kom inn for å se at alt ble gjort riktig for seg og at jeg hadde det bra. 

Alt blodet går igjennom maskinen 3 ganger og den brukte ca 5 timer på prosessen. Det var et gjennomgående trykk på brystet disse timene, samt smerter i benmargen og prikking i ansiktet. Jeg ble helt utslitt og duppet heldigvis av ved jevne mellomrom. En må ha minimum 2 millioner stamceller per kg kroppsvekt og jeg kan med glede meddele at jeg fikk ut litt over 2,6 millioner per kg kroppsvekt, som gjør at jeg kan starte på cellegift allerede i morgen! 

Slik ser de fine og friske stamcellene mine ut, disse blir nå fryst :)

Nå ligger jeg i sengen for å hente meg inn igjen, jeg litt høyt blodtrykk, press i brystet, får samtidig steroider og smertestillende. Dette er visst normalt. På sykehuset har det vært bursdagsfeiring for de som har hatt transplantasjon, det er en tradisjon her på sykehuset med egen dåp. Mamma gjorde en tung dag litt bedre da hun klarte å smugle (!) inn en italiensk pizza til meg, det smakte himmelsk!

I kveld ble også håret mitt borte, kommer sikkert til å legge ut det etterhvert også. Men det orker jeg ikke gjøre enda :)

Julia

Én kommentar

Astrid

23.01.2018 kl.21:35

Tenker masse på deg, Julia!! Du er sterk <3

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv