hits

Hviledag

I dag har jeg hatt en planlagt hviledag i behandlingen og det har vært ekstremt godt og nødvendig. Det har vært deilig å slippe cellegift da de siste 4 dagene har vært ekstremt tunge. Dr. Fedorenko kom på sin morgenvisitt som vanlig for å se hvordan alt stod til. Jeg har visst taklet cellegiften godt og er klar for transplantasjon allerede i morgen. Jeg har litt blandende følelser rundt transplantasjonen da jeg er veldig sliten og føler meg ikke helt fysisk klar. Men de har stålkontroll her borte, så om de sier jeg er klar så er jeg det :) Under ser dere en liten del fra sykehusområdet.

I dag har de gitt meg støttende medisiner i form av infusjoner i for bivirkninger av cellegiften, væske og klargjøring til i morgen. I tillegg til den daglige pilleboksen jeg har fått siden oppstart av cellegiften. Klarte heller ikke komme meg unna den berømte pee pee shoten i dag heller, så jeg har holdt meg i nærheten av rommet store deler av dagen. Mamma og jeg har klart å gå en litt lengre tur på sykehusområdet i dag, det gjør godt med frisk luft. 

 Formen er som dere ser stigende og vi klarer faktisk å le og se positivt på tilværelsen her på Pirogov. De gale har det godt!

Julia

 

Én kommentar

Ariela

29.01.2018 kl.07:13

Fine fine fine deg!! Lykke til deg! <3

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv