hits

D+8 og ute av isolat!!

Etter en litt tøff natt med sterke smerter i beinmarg har jeg hatt en helt fantastisk dag. Dagen startet som vanlig med blodprøvetaking, måling av blodtrykk, puls og temp og infusjoner med steroider og antibiotika. Fingeren min er mye bedre og jeg slipper dermed et lite kirurgisk snitt. En av mine favorittsykepleiere, Anna, kom inn med et lurt smil om munnen med frokosten min og beordret meg til å spise i dag tidlig. Hun klarte å holde seg borte i akkurat 10 minutter før hun kom løpende inn igjen med beskjeden om at jeg kom ut av isolat i dag og at jeg måtte LOVE å spille overrasket og like glad da Dr. Fedorenko ga meg samme beskjed timen etterpå. Dr. Fedorenko er kjempe fornøyd med resultatene mine og jeg har hatt en ekstremt quick recovery som han sier. Det ble mangle klemmer og en god telefonsamtale til Mamma og Pappa for å si at de endelig kunne komme å besøke meg på sykehuset igjen! 

Rommet mitt er nå over fra steril sone til mask mode, det vil si at sykepleiere, leger, vaskepersonalet, mamma og pappa må ha nesten full påkledning hele tiden de er inne på rommet mitt da verdiene mine fortsatt er lave. Jeg får nå gå i egne klær, pusse tenner og slipper vodka shower - deilig! Jeg får bevege meg inne på avdelingen og fylle vannflasken min i dispenser igjen, nå smiler livet altså! I morgen kan jeg også gå ut i frisk luft med munnbind :) 

Pappa hadde tatt med to kvikklunsj i dag, skal si dere at det var en glad Nordlending, Australiener og en overlykkelig Fink her ja! 

Mamma, Pappa og jeg har feiret med film og godteri i kveld! Det var godt å se dem igjen. 

Jeg har vært litt lat i dag og har ikke laget en tabell. For dere som ønsker å se de fantastiske verdiene mine kan dere ta en titt nedenfor:

Dagens beste gladmelding er at siden alt har gått så fantastisk bra og etter planen her borte så kommer jeg hjem allerede FREDAG! :D

Julia

Én kommentar

Astrid

07.02.2018 kl.20:18

Jippi<3

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv