hits

D+9, D+10

Onsdag (D+9) fikk jeg en infusjon av Rituximab (over 5 timer), dette er en svak form for cellegift som skal drepe de siste B og T cellene i immunforsvaret mitt. Så er de helt sikre på at de har fått med seg hele MS spøkelset som har ligget så alt for lenge i kroppen min nå. I motsetning til protokollen som gjøres ved HSCT i Mexico gis bare Rituximab en gang i Moskva som en slutt på behandlingen og ikke som videre etterbehandling etter protokoll i Mexico. Jeg sov stort sett hele tiden og merker godt at kroppen min er sliten nå. 

Torsdag (D+10) fikk jeg fjernet venekateteret mitt.

Jeg ble virkelig overrasket når jeg fikk se hvor langt det var! Jeg får nå antibiotika og litt sterioder i sprøyteform frem til jeg reiser hjem i morgen. Jeg har en del smerter i benmargen, dette er noe jeg kommer til å ha noen dager fremover og er en veldig normal bivirkning. I morgen får jeg endelig dusje hele kroppen og det skal bli så deilig!

Mamma dro tilbake til Norge i dag tidlig, så pappa og jeg benyttet sjansen til å få tatt oss en mini sightseeing tur og fikk spist oss en sen og god lunsj på den røde plass i mellom slagene jeg ikke sov. Kjempe koselig!

Tenk at vi allerede er på Gardemoen 21.30 i morgen! Jeg gleder meg som et lite barn :)

Julia

 

Én kommentar

Cecilie Therese Kristiansen

08.02.2018 kl.21:08

<3

Skriv en ny kommentar

Julia Fink

Julia Fink

26, Oslo

Kategorier

Arkiv